Tweed Run Graz 2016.

It was a time when romance was seen on people smiles, when the style was an expression of everyone's inner self, and the spirit of freedom flew over the crowd .

Oh, no, I'm not telling you about the past century. It was last Sunday in Graz. And I know that I was not a sleep, because when I fell off my bicycle, I immediately realized how true everything was.
The most beautiful thing in all this story is the understanding of existance of quite a lot crazy romantic people out there, and you're not the last one. This is cool.
TweedRun Graz - you are just awesome! I want more :).
And thanks a lot to girls from Omas Teekanne - they decorated that coolest bike, I skated, with the map of Graz!

Thank you for this wonderful adventure in the world of tweed romance.

Turn on the music ;)

Это было время, когда романтика читалась в улыбках, когда стиль был выражением внутреннего я, и над людьми летал дух свободы. О, нет, я сейчас рассказываю не о прошлом веке. Все это было в прошлое воскресенье в Граце. И я точно знаю, что мне это не приснилось, потому что, когда я упала с велосипеда, то сразу поняла, что все реально.

Самое прекрасное во всей это истории, это понимать, что таких же сумасшедших романтиков, как и ты сама, вообще-то немало. А это, знаете, очень радует.

TweedRun Graz - вы просто обалденные! Я хочу еще :).

Отельное нереальное спасибо девочкам из Omas Teekanne - это они сделали велосипед с картой Граца, на котором я каталась. Большое спасибо за это прекрасное приключение в мир твидовой романтики.